Zvezda predstavila Žandera: Ne osećam pritisak, došao sam da osvojim titulu

Novi fudbaler Crvene zvezde, Žander Santana, izjavio je da je došao u Srbiju kako bi osvojio titulu prvaka. Svestan sam veličine kluba i značaja grba koji ću braniti, poručio je Brazilac.

Iskusni levi bek stigao je u Zvezdu iz kiparskog Pafosa i zadužio dres sa brojem 18.

"Srećan sam što sam došao u Zvezdu i stekao privilegiju da nosim crveno-beli dres. Svestan sam veličine kluba i značaja grba koji ću braniti. Imamo dobar tim i očekujem da ostvarimo uspeh i ove sezone. Osećam se veoma spremno, od dolaska treniram intenzivno i jedva čekam priliku da debitujem", rekao je Žander na promociji na stadionu "Rajko Mitić".

Žander kaže da ne oseća pritisak velikog očekivanja javnosti, pre svega zbog loših iskustava Crvene zvezde sa Brazilcima.

"Ne osećam pritisak zbog očekivanja javnosti ili prethodnog učinka mojih sunarodnika. Svako je igrač za sebe. Došao sam da osvojim titulu i spreman sam da preuzmem odgovornost".

On je otkrio i da se oko dolasku u Zvezdu konsultovao sa bivšim vezistom Partizana Sašom Markovićem, koga pozaje sa Kipra.

"Rekao mi je da je Zvezda odličan izbor i tek onda sam shvatio veličinu kluba u koji dolazim. Dugo poznajem i Tomanea, igrali smo u Tondeli zajedno. Radi se o sjajnom fudbaleru i siguran sam da će dati doprinos na putu do novih uspeha", istakao je Žander.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво