Jovičić: Ispravićemo greške; Gobeljić: Nismo zadovoljni

Fudbaleri Crvene zvezde Branko Jovičić, Srđan Babić i Marko Gobeljić, posle remija sa Suduvom (0:0) u Marijampolju, poručili su da veruju će u revanšu u Beogradu biti mnogo bolji i pobediti za plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svaki početak je težak. Imali smo svoje šanse, koje smo morali bolje da iskoristim. U svakom kolu imaju po dve utakmice, čeka nas revanš na Marakani i mislim da ćemo ispraviti greške", rekao je Jovičić novinarima nakon meča.

Njegov saigrač Srđan Babić kaže da je ispuštena šansa za trijumfom.

"Došli smo u Litvaniju da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo pogodak. U prvom delu smo kontrolisali utakmicu, a u drugom smo im dozvolili nekoliko šansi. Nadam se da ćemo u revanšu pobediti", kazao je Babić.

Desni bek Marko Gobeljić nije bio zadovoljan nerešenim ishodom bez golova.

"Znali smo da nas očekuje jak tempo, ali nismo odigrali kako treba. Ne možemo biti zadovoljni, ali imamo i revanš na ''Marakani''. Moraćemo dobro da analiziramo ovu utakmicu", zaključio je Gobeljić.

Revanš meč 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve na programu je za sedam dana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се