RTS na licu mesta: Raport iz Marijampolja pred duel Suduve i Zvezde

Posle godinu dana Crvena zvezda će ponovo igrati protiv Suduve. Prvi meč kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona možete pratiti u utorak od 20 sati na Prvom programu RTS-a. Iz litvanskog Marijampolja sa poslednjeg treninga crveno-belih javlja se Dušan Albijanić.

Kiša, ali i više nego prijatnih 19 stepeni dočekalo je u Marijampolju ekspediciju Crvene zvezde. Voljom žreba igrači Crvene zvezde će se sastati sa ekipom Suduve drugi put za manje od godinu dana u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.  

Podsećanja radi ekipa Crvene zvezde je u obe utakmice bila bolja od litvanskog šampiona i ukupnim rezultatom od 5:0 plasirala se u narednu rundu takmičenja.

Trener Vladan Milojević na put je poveo 21 igrača. Ko će od njih biti u startnoj postavi odlučiće neposredno pred početak utakmice.

Šef struke našeg prvaka izuzetno ceni ekipu Suduve. Naglašava da njegovim fudbalerima neće biti lako, ali veruje u pozitivan rezultat.

„Smatram da je Suduva mnogo bolja ekipa, takmičarski, nego što je bila prošle godine. U svakom slučaju očekuje nas jako teška utakmica. Tako da nadam se da smo se pripremili na najbolji mogući način za sutrašnju utakmicu. Nije tajna da je ovo nama prva takmičarska utakmica. S druge strane igramo protiv ekipe koja je u ful takmičarskom ritmu", rekao je trener Milojević.

Iako je sa ekipom doputovao u Marijampolj, Milan Pavkov nije bio na treningu. Bez obzira na tu činjenicu biće u sastavu za predstojeći susret.

Igrači su vidno raspoloženi odradili i poslednji trening pred prvu utakmicu u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona i dobro su skenirali prvog rivala u borbi za najelitnije fudbalsko takmičenje u Evropi.

„Znamo ih dobro, isti je trener, isti je princip njihove ekipe, neki igrači su promenjeni manje više, to je ista ekipa od prošle godine", izjavio je Filip Stojković.

„Što se tiče prve utakmice daćemo sve od sebe. Dobro smo analizirali protivnika i mislim da, ako uđemo maksimalno, da bi trebalo da ostvarimo dobar rezultat", dodao je Srđan Babić.

Prema rečima organizatora fudbaleri Crvvene zvezde imaći i podršku oko 100 najvatrenijih navijača, popularnih „delija" u prvoj utakmici protiv ekipe Suduve.

Susret se igra na stadionu Arvi arena, čiji je kapacitet nešto više od šest hiljada gledalaca. Meč se igra utorak od 20.00 časova, direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво