Atletiko kaznio Grizmana, Barselona ćuti

Madridski Atletiko kaznio je Antoana Grizmana sa 200.000 evra, pošto se Francuz nije pojavio na početku priprema za novu sezonu. Barselona još nije platila obeštećenje za napadača, postoji mogućnost da sam otkupi svoj ugovor.

Antoan Grizman već mesecima je na pragu potpisa sa Barselonom, ali na tom planu za sada nema novosti. U međuvremenu, Atletiko je odlučio da pokrene disciplinski postupak i kazni igrača sa 200.000 evra zato što nije došao na "prozivku".

Na kraju završene sezone, Grizman je izjavio da napušta klub. U medijima se pojavila informacija da se Francuz još u martu dogovorio sa Barselonom, ali da se čekao 1. jul, kada je njegova otkupna cena, prema ugovoru, sa 200 pala na 120 miliona evra.

Očekivalo se da Barselona odmah uplati pomenuti novac i da Grizman bude promovisan kao novi igrač "Blaugrane", ali Katalonci su tražili od Atletika da taj iznos bude isplaćen na rate.

Atletiko je to glatko odbio i pozvao igrača da se odazove stručnom štabu za početak priprema. Kako se to nije dogodilo, klub iz Madrida odlučio je da kazni Grizmana.

Pojedini mediji prenose da je Grizman čak spreman sam da plati 120 miliona za svoju slobodu, čekajući da se Barselona smisli ili sakupi novac za njegovo angažovanje.

U svakom slučaju, u narednim danima trebalo bi da se razreši ovo pitanje koje je u početku delovalo sasvim jednostavno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво