Stojković: Iznenađenje sve osim pobede 

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković kaže da bi sve osim pobede u Litvaniji nad Suduvom predstavljalo iznenađenje.

"Pripremljeni smo dobro i spremni... Opet nam je rival Suduva, kao i prošle godine, s tim da je sada prvo kolo. Sve osim pobede bilo bi iznenađenje", rekao je Stojković novinarima pre puta u Litvaniju.

Tim Vladana Milojevića prošle godine slavio je u revanšu u Marijampolju 3:0, a ukupno 5:0 računajući i trijumf u Beogradu.

"Nadam se da možemo ponovo da budemo ubedljivi u Marijampolju. Od nas sve zavisi, ako uđemo dobro u meč verujem da ćemo da pobedimo. To je presudno".

Prema njegovim rečima prvak Litvanije ne sme da se potceni.

"Znamo ih dobro, isti je trener, a ekipa se nije puno menjala. Moramo da budemo maksimalno ozbiljni", poručuje Stojković.

Prva utakmica 1. kola kvalifikacija za LŠ Suduva - Crvena zvezda igra se u utorak u Marijampolju od 20 sati.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи