Odlazak neizbežan, Arnautović u Šangaju

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla, Marko Arnautović preći će iz Vest Hema u kineski Šangaj SIPG za 25 miliona evra, navodi Skaj Sport.

Vest Hem je primoran da prihvati ponudu kineskog šampiona iako smatra da nije adekvatna, jer je Arnautović iskazao nezadovoljstvo u klubu i insistira na odlasku.

Londonski klub je već odbio jednu ponudu od Kineza, tri miliona evra nižu, ne zadovoljava ga ni nova, ali više ne želi da zadrži 30-godišnjeg napadača.

Arnatovića je i zimus hteo Šangaj, "čekićari" nisu hteli da ga puste i dali su 20 odsto viša primanja, na 133.000 evra nedeljno, ali ni takav status nije zadržao igrača duže od polusezone.

Naravno, Arnautović će na Dalekom istoku dobiti znato veću platu nego što ima u Premijer ligi i igraće zajedno sa Brazilcima Hulkom, Oskarom i Elkesonom.

Pre Vest Hema, napadač je igrao za Stouk, Inter, Tvente i Verder iz Bremena.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво