Mrkela o odlascima igrača iz Zvezde, funkcija u FSS ga ne zanima

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je odlaske fudbalera Erika Jirke, Lorenca Ebesilija i Gorana Čaušića, kao i da postoji veliko interesovanje za Milana Pavkova. On je demantovao odlzak na mesto spotskog direktora u FSS.

Jirka ide na pozajmicu u niški Radnički, ali ne i Miloš Vulić na koga se ozbiljno računa u Zvezdi, potvrdio je Mrkela.

"Jirka ide u Radnički, a velika verovatnoća da odlazi i Čaušić, ne mogu da otkrivam više. Ima dosta interesovanja i za Pavkova, videćemo u narednim dana šta će se desiti sa usmenim ponudama", rekao je Mrkela na stadionu "Rajko Mitić", gde je danas promovisan španski vezista Hose Alberto Kanjas.

Mrkela priznaje da je broj od devet stranaca veliki i najavio odlazak i Ebesilija.

"U narednom periodu bi trebalo i njegov odlazak da se desi. Vulić je igrač Zvezde i ostaje, dosta očekujemo od njega", kazao je Mrkela i naglasio da je zadovoljan učinjenim u prelaznom roku i dolascima još Brazilca Žandera, Portugalca Tomanea i Radovana Pankova.

"Dolasci su mogući samo u slučaju odlazaka na pojedinim mestima, gde bismo mogli da imamo problema".

Mrkela se dotakao i spekulacija da je pozvan iz FSS da nasledi Darka Kovačevića na funkciji sportskog direktora.

"Nisam pričao o tome. Drago mi je ako se interesuju, izuzetno cenim ljude iz FSS, tamo sam proveo sedam godina. Ipak, svi moji planovi usmereni su ka Zvezdi i kvalifikacijama za LŠ", zaključio je Mrkela.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи