Lampard i zvanično na klupi Čelsija

Dileme više nema - Frenk Lampard je novi trener Čelsija. Legendarni fudbaler "plavaca" vraća se u klub u novoj ulozi, nakon što je potpisao trogodišnji ugovor.

Kako je klub sa Satmford Bridža sa zadovoljstvom objavio na svom sajtu, Lampard je naslednik Maurcija Sarija na mestu trenera prvog tima.

Kako se navodi, jedan od najvećih igrača u istoriji kluba (plavi dres nosio od 2001. do 2014. godine), stavio je paraf na trogodišnji ugovor.

"Neizmerno sam ponosan što se vraćam u Čelsi kao glavni trener. Svi znaju moju ljubav prema ovom klubu i istoriji koju delimo, međutim moj jedini fokus je na poslu i pripremi za predstojeću sezonu. Ovde sam da radim naporno, donosem nove uspehe klubu i ne mogu da dočekam da počnem", rekao je Lampard na promociji.

Direktorka Čelsija Marina Granovskaja izrazila je zadovoljstvo zbog povratka Lamparda u klub.

"Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da pozdravimo Frenka u Čelsiju, u novoj ulozi. On poseduje fantastično znanje i razumevanje kluba, a prošle sezone je pokazao da je jedan od najtalentovanijih mladih trenera u igri", rekla je.

Lampard u Čelsi dolazi iz drugoligaša Derbi Kauntija, sa kojim je igrao plej-of za ulazak u Premijer ligu, gde je poražen od Aston Vile, koju sa klupe predvodi još jedna legenda Čelsija Džon Teri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво