Grujić još jednu sezonu na pozajmici u Herti

Srpski fudbaler Marko Grujić ostaće još godinu dana u Herti na pozajmici iz Liverpula, potvrdio je klub iz Berlina.

Grujić je imao ponude drugih nemačkih klubova Ajtrahta iz Frankfurta i Verdera iz Bremena, kao i turskog Galatasaraja, ali je insistirao da ostane u Herti.

"Želeo sam da ostanem u Herti, veoma sam srećan što se na kraju to i ostvarilo. Gledam samo napred i kako da budemo što uspešniji u novoj sezoni", rekao je Grujić za klupski sajt.

On je prošlu sezonu odigrao na visokom nivou u dresu Herte, dobijao je puno pohvala od trenera Pala Dardaija, a i njegov naslednik Ante Čović zahtevao je da se zadrži 23-godišnji vezista.

"Oduševljeni smo što Marko ostaje još godinu dana. Bio je sjajan prošle sezone u centralnom delu veznog reda. Mlad je i verujem da može dosta još da napreduje u Herti", poručio je Čović.

Grujić je od januara 2016. godine član Liverpula, koji ga je platio Crvenoj zvezdi sedam miliona evra, ali je za klub sa Enfilda odigrao 14 zvaničnih utakmica.

Za reprezentaciju Srbije ima osam nastupa, bio je i na Mundijalu u Rusiji, ali posle toga nije bio više pozivan u mladu i A selekciju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво