Bosančić novi fudbaler Voždovca

Bivši fudbaler Partizana i Crvene zvezde Miloš Bosančić pojačao je redove Voždovca.

Bosančić, koji je prošlu sezonu proveo u azerbejdžanskom Sabahu, već se priključio novim saigračima na pripremama u Sloveniji.

"Od prvog trenutka osećam da dolazim u zdravu sredinu i to sam video na prvim razgovorima sa čelnicima kluba. Kroz razgovor sa trenerom Kokovićem i predsednikom kluba video sam da se prave veliki planovi za sledeću sezonu i moja je želja da budem deo tih planova i novih uspeha Voždovca. Želim da pomognem mladim igračima, da im budem primer, kako na terenu, tako i van terena i da svi zajedno ostvarimo što bolje rezultate", rekao je Bosančić za klupski sajt.

Bosančić je peto pojačanje "zmajeva" ovog leta posle Marka Trkulje (Sinđelić), Viktora Živojinovića (Jedinstvo Ub), Nenada Cvetkovića (Zemun) i Nemanje Nikolića (Minsk).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи