Ana se sa Bastijanom takmiči i u tenisu, Paunović pomaže srpskom klubu

Fudbalski klub Čikago Fajer i njegov trener Veljko Paunović poslali su donaciju za fudbalski klub Sloga Lok i Goranu Nikoliću paraolimpijskom maratoncu iz Kragujevca, namenjenu za završetak sportske dvorane za paraolimpijce u Kragujevcu. To je bio povod da naš specijalni izveštač poseti klub koji se uveliko priprema za naredne utakmice veoma važne za ulazak u plej-of.

Susret na treningu sa Bastijanom Švajnštajgerom, jednim od najpopularnijih igrača Fajera, bio je prilika i da se nešto više sazna i o njegovim učestalim snimcima na društvenim mrežama na kojima se u raznim disciplinama takmiči, pa čak igra i tenis sa svojom suprugom, srpskom teniserkom Anom Ivanović.

"Ona je želela da se takmiči sa mnom, ali ja nisam. Dogovorili smo se da to uradimo i veoma je zabavno. Nikada ranije nismo tako nešto probali, osim igranja tenisa. Dodatno je interesantno da vidim koliko je jaka moja žena", rekao je Švajnštajger.

Nemac se okušao i u tenisu koji često igra sa suprugom.

"Za mene je to sjajno. Ne moram da plaćam teniskog trenera, a i ona uživa u tome."

Pred fudbalskim klubom iz Čikaga je niz važnih utakmica tokom jula i avgusta sa timovima iz SAD i Meksika. Ipak, to nije sprečilo trenera Veljka Paunović da pomogne ekipi Sloge.

"Drago mi je da možemo da pomognemo, srećan sam i zahvalan na video poruci koju sam dobio od predsednika kluba i njegovih saradnika. Primam pozivnicu i nadam se da ću moći da dođem u Lok", naveo je srpski strateg.

Donaciju je dobio i maratonac iz Kragujevca Goran Nikolić, koji je istrčao 77 uzastopnih maratona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво