Protestovali zbog "lošeg" suđenja, pa ostali bez prolaska u viši rang

Fudbaleri San Horhe de Tukamana na bizaran način ostali su bez prolaska u viši rang takmičenja, pošto su odlučili da bojkotuju revanš meč baraža nezadovoljni suđenjem u prvom poluvremenu.

Sudija je u prvom poluvremenu utakmice isključio dva igrača Tukamana, a Alvarado je vodio sa 1:0, kada su igrači odlučili da sednu na teren i tako iskažu svoje nezadovoljstvo sudijskim odlukama.

Posle pauze od 10 minuta, sudija je prekinuo utakmicu, koja je kasnije registrovana u korist Alvarada i koji će se naredne sezone takmičiti u Drugoj ligi Argentine.

Igrači Tukamana ostali su u suzama na terenu, ali i bez šanse da se na sportskom igralištu bore za plasman u viši rang takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи