Anjukov otišao u trenere, Ivanović novi kapiten Zenita

Rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije Branislav Ivanović postao je prvi kapiten fudbalera Zenita iz Sankt Peterburga.

Ruski klub saopštio da je dosadašnji kapiten Aleksander Anjukov postao pomoćni trener Sergeju Semaku u Zenitu sa potpisom na godinu dana.

Ivanović je i prošle sezone često bio kapiten na terenu, jer je Anjukov uglavnom bio na klupi za rezerve.

Anjukov je član Zenita bio čak 14 godina, odigrao je rekordnih 417 utakmica i bio deo tima koji je osvojio pet trofeja prvaka Rusije, Uefa kup, dva Kupa Rusije i četiri Superkupa države.

Novi predvodnik Zenita biće Ivanović, bivši kapiten Srbije za koju je odigrao 105 mečeva i nekadašnji as Čelsija, moskovske Lokomotive i OFK Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво