Juve dovodi De Lihta, sezona u Italiji već gotova?

Juventus je na pragu potpisivanja ugovora sa Matijsom de Lihtom. Čuveni italijanski stručnjak Fabio Kapelo rekao je da, ukoliko Juventus angažuje defanzivca Ajaksa, sezona u Italiji već je gotova.

Juventus je osam godina uzastopno šampion Italije, ali "Stara dama" nikao da napravi rezultat u Ligi šampiona – dva poraza u finalu u prošlih pet godina.

Prošle sezone doveden je Kristijano Ronaldo, a ove bi prva zvezda prelaznog roka trebalo da bude mladi kapiten Ajaksa Matijs de Liht.

De Liht je, prema pisanjima stranih medija, odbio Barselonu i PSŽ i nalazi se na pragu potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Juventusom.

Upravo je De Liht bio jedan od glavnih krivaca za eliminsaciju Juventusa od Ajaksa u četvrtfinalu Lige šampiona ove sezone, a kapiten "kopljanika" bio je strelac na utakmici u Torinu.

Čuveni Fabio Kapelo smatra da, ukoliko Juve dovede De Lihta, sezona u seriji A je okončana i pre početka, toliko dominantna bi bila "Stara dama".

Napoli i Inter pokušali bi delimično da održe korak, dok bi Roma, Milan i Napoli potpuno pali u drugi plan.

Čini se da ambicioznu upravu Juventusa nimalo ne zanima ništa drugo osim trofeja u Ligi šampiona, koji su u istoriji osvajali u dva navrata, poslednji put daleke 1996. godine. 

broj komentara 0 pošalji komentar