Grujić se ne vraća na Enfild, ostaje u Bundesligi ili ide u Tursku

Srpski vezni fudbaler Marko Grujić ni ove sezone neće biti u sastavu Liverpula jer prvak Evrope planira da ga pošalje na novu pozajmicu.

Nemački mediji pišu da će do kraja sledeće nedelje biti poznato gde će otići Grujić, kojeg Herta hoće da zadrži novom pozajmicom, a zainteresovani su još Verder iz Bremena i Galatasaraj.

Klub sa Enfilda, koji ga je platio Crvenoj zvezdi u januaru 2016. godine sedam miliona evra, nema nameru da napravi izlazni transfer, već ponovo privremeno pusti Grujića.

Bivši Zvezdin đak prossle sezone je ostavio dosta dobar utisak partijama u Herti, bez obzira što je imao probleme sa povredama.

Veruje se da je Grujich najbliži Verderu, posebno što iz Liverpula smatraju da Galatasaraj nije idealna sredina za njegov razvoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво