Gvardiola zbog humanosti ostao bez srećnog džempera

Čuveni džemper Pepa Gvardiole, koji je nosio na gotovo svakoj utakmici ove sezone, prodat je na aukciji za čak šest hiljada funti. Ovaj odevni predmet dat je na aukciju kako bi se pomoglo porodicama u Mančesteru tokom školskih raspusta.

Gvardiola je svoj karakteristični džemper ponudio posle osvajanja druge uzastopne titule u Premijer ligi, u kojoj je njegov tim osvojio čak 98 bodova.

Osim toga, nosio ga je i u najvažnijim mečevima tokom istorijske sezone, pošto su "građani" postali prva ekipa koja je kompletirala četvorostruku krunu u Engleskoj - osim u prvenstvu, slavili su u Komjuniti šildu, FA kupu i Liga kupu.

"Hvala vam svima koji ste donirali za ovu lepu svrhu. Takođe je sjajno dati nešto lično navijačima koji su nas podržavali i pomogli nam da ostvarimo neverovatne uspehe prošle sezone", rekao je španski stručnjak.

Novac će biti iskorišćen da se obezbede besplatni obroci deci u Mančesteru koja tokom raspusta učestvuju u besplatnim društvenim programima zajednice.

Porodicama dece koja dobijaju besplatne obroke tokom školske godine, može biti teško da obezbede istu količinu hrane dok traju raspusti, zbog čega je grad Mančester pokrenuo ovu inicijativu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 19. jun 2019, 21:31) - anonymous [neregistrovani]

vala

Murinjo kako prodao ,,srecni ,, kaput tako mu krenula trenerska karijera u ambis.