Zvezda obradovala navijače novim stikerima na "Vajberu"

Fudbalski klub Crvena zvezda obradovala je navijače stikerima na aplikaciji za razmenu poruka Vajber.

Ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i najtrofejnijeg srpskog kluba obradovaće vest da je FK Crvena zvezda predstavila novi šampionski paket od 17 Vajber stikera.

Popularna Marakana, šampionski trofej, omiljeni navijački slogani i likovi trenera Milojevića, kapitena Savića, asova Pavkova, Borjana, Marina, Stojkovića, Boaćija, Bena i drugih krase drugo izdanje Zvezdinih izuzetno popularnih vizuala na Vajberu.

Prateći i poštujući želje svojih navijača okupljenih i u okviru Vajber zajednice rukovodstvo kluba omogućilo im je da sada svoju ljubav, osim na tribinama stadiona, mogu da izraze kroz deljenje likova njihovih omiljenih igrača, slogana i asocijativnih vizuala kluba sadržanih u novom paketu stikera na Vajber platformi – koju koristi preko milijardu ljudi širom sveta.

"Drago nam je što nastavljamo uspešnu saradnju sa Rakuten Vajberom, koja traje godinama. Verujemo da će i ovi stikeri doprineti velikoj aktivnosti naše zajednice na omiljenoj aplikaciji za razmenu poruka u Srbiji i regionu i da će naši navijači širom sveta biti još više povezani i ponosni na svoj omiljeni klub", izjavio je Stefan Pantović, operativni direktor FK Crvena zvezda.

Osim toga što je omiljena aplikacija za razmenu poruka, Vajber je od sada i raznovrsna platforma koja putem jedne od njenih osnovnih funkcija – Viber Communities (zajednica) povezuje, okuplja i pomaže ljudima da se prepoznaju po srodnim interesovanjima, aktivnostima, emocijama i ukusima. Vajber zajednica FK Crvena zvezda jedna je od najaktivnijih na dnevnoj osnovi u našem regoinu – već sada ima više od 64.000 članova, a ovaj broj će od danas samo rasti.

"Srećni smo što vidimo da su poklonici sporta rado prihvatili korišćenje digitalnih kanala kako bi svakodnevno primali informacije i bili u kontaktu sa svojim omiljenim timom. Veoma smo ponosni na ovu saradnju, jer je Crvena zvezda klub sa dugom tradicijom, ali u isto vreme i veoma moderna organizacija koja shvata i primenjuje najsavremenije trendove u komunikaciji. Njihova Vajber zajednica se ističe i šire od sportskih udruženja u regionu i ovaj inspirativan paket šampionskih Vajber stikera predstavlja pravi poklon kluba i Vajbera svim njihovim navijačima za privrženost i strast, gde god se oni nalazili na svetu", rekla je Daniela Ivanova, direktorka razvoja Vajbera za centralnu i istočnu Evropu.

Vajber stikeri FK Crvena zvezda biće besplatni i dostupni za preuzimanje širom sveta tokom naredna tri meseca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво