Živković: Loše smo ušli u meč; Jovanović: Jako mi je žao zbog Volfa

Vukašin Jovanović i Andrija Živković govorili su posle poraza Srbije od Austrije u prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu za mlade.

Vukašin Jovanović izjavio je posle meča da mu je posebno teško pala povreda Hanesa Volfa, momka koji je u duelu sa centralnim bekom Srbije polomio nogu.

"Izuzetno mi je žao zbog svega. Ovom prilikom bih mu se izvinio.

Kapiten "orlića" Andrija Živković rekao je da je ideja bila da se ne uđe olako u meč, da Srbija ne sme da dozvoli da protivnik preuzme kontrolu...

"Nažalost, upravo to se dogodilo. Ušli smo loše u meč. Ne smemo da dozvolimo da se to ponovi na sledećoj utakmici", zaključio je fudbaler Benfike.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво