Luka Modrić ne da "desetku" Azaru

Veliko pojačanje Real Madrida, belgijski fudbaler Eden Azar, priznao je da Luka Modrić nije želeo da mu ustupi dres sa brojem 10.

Azar je na promociji u Madridu, samo dan nakon Luke Jovića, izjavio je da nije zabrinut zbog toga što mu zvanično najbolji fudbaler sveta Modrić nije dao "desetku", pa će uzeti "sedmicu".

"Pričao sam sa Modrićem preko Kovačića (bivši saigrač u Čelsiju prim. aut). Šalili smo se i pitao sam ga da bi da "desetku", ali me je dobio. Moraću da nađem drugi broj", rekao je Azar, prenose španski mediji.

Azar dodaje da mu broj nije bitan, već samo grb kraljevskog kluba što će nositi.

Isto tako, 28-godišnji krilni napadač nema ništa protiv da kapiten Reala Serhio Ramos nastavi da izvodi penale.

"Postoji samo jedna zvezda, a to je tim. Nov sam, pokušaću da se adaptiram što pre, a Ramos izvodi dobro penale. Mislim da me neće ni pitati da uzmem penale", našalio se Belgijanac.

Real je Čelsiju za odličnog Azara platio 100 miliona evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво