Jović se priključio "orlićima"

Novi napadač madridskog Reala Luka Jović pridružio se saigračima iz mlade reprezentacije u Portorožu na pripremama pred Evropsko prvenstvo u Italiji i San Marinu.

Jović je u sredu, pred nekoliko hiljada navijača predstavljen na stadionu "Santijago Bernabeu" u Madridu, kao novo pojačanje Reala.

Jović je bio glavna tema kako u svetskim medijima, tako i među saigračima reprezentativcima, sa kojima će pokušati da ostvari što bolji rezultat na EP. 

Mlada fudbalska reprezentacija održala je prve treninge u Kopru. U Portorožu će se zadržati do subote, kada idu put Trsta, gde igraju sva tri meča grupne faze.

"Orlići" Evropsko prvenstvo počinju u ponedeljak, utakmicom protiv Austrije. Ostali rivali u Grupi B biće im Danska i Nemačka.

Evropsko prvenstvo, osim svoje težine, služi i kao kvalifikacioni turnir za naredne Olimpijske igre, "Orlićima" je potrebno da budu u četiri najbolja tima, ili ispred selekcije Engleske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи