Krstajić pred smenom, Tumbaković novi selektor Srbije?

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić dobiće otkaz nakon ubedljivog poraza u Ukrajini (5:0) i na njegovo mesto biće imenovan Ljubiša Tumbaković, prenose brojni beogradski mediji.

Kako navodi Sportski žurnal, na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije do kraja nedelje biće smenjen Krstajić, a nekada trofejni trener Partizana je prvi kandidat da ga nasledi.

Tumbaković je pre samo pet dana napustio klupu selekcije Crne Gore jer je odbio da vodi ekipu u meču protiv tzv. Kosova, isto kao što odbio i tandem fudbalera Crvene zvezde Filip Stojković - Mirko Ivanić.

Ispred Tumbakovića biće postavljen samo jedan cilj - plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine, uoči nastavka kvalifikacija u septembru kada "orlovima" dolazi u Beograd prvak Evrope Portugalija.

Reprezentacija Srbije posle tri utakmice ima četiri boda u B kvalifikacionoj grupi, isto koliko i Luksemburg, ispred je Ukrajina sa 10, a iza Portugalija sa dva iz isto toliko mečeva, dok Litvanija ima jedan.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво