Srbija igra protiv Litvanije u Beogradu

Fudbaleri Srbije dočekuju u Beogradu izabrani tim Litvanije, u utakmici koja će na stadionu "Rajko Mitić" biti odigrana bez publike.

Duel sa Litvancima je, spekuliše se u javnosti, "biti ili ne biti" za selektora Mladena Krstajića, koji bi u slučaju novog neuspeha sigurno bio smenjen. Postoje indicije da mu čak ni trijumf ne garantuje ostanak na klupi "orlova".

On se u nedelju obratio medijima na redovnoj konferenciji za medije.

"Izgubili smo bitku, nismo izgubili rat. Ja sam na čelu moje vojske i tako se ponaššam. ŠŠto se tiče ostavke, nisam razmiššljao o njoj, jer nas očekuje nova utakmica. Bilo ko drugi da je na mom mestu ne bi podneo ostavku dan pre meča i tako ostavio ekipu na cedilu", izjavio je Krstajić.

Dan uoči utakmice vanredno obraćanje javnosti imao je i predsednik FSS-a Slaviša Kokeza, koji se izvinio naciji za debakl u Ukrajini, zatrazzio podršku i najavio analizu urađenog.

Utakmica između Srbije i Litvanije igra se od 20.45.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи