Liverpul potvrdio odlazak Staridža i Morena

Osvajač Lige šampiona ekipa Liverpula oprostila se od napadača Danijela Staridža, kao i od beka Alberta Morena, kojima ugovori sa "crvenima" isitču krajem meseca.

Staridž je uprkos jakoj konkurenciji u Firminu i Origiju, koji su odigrali veoma solidne sezone, uspeo da se nađe u startnoj postavi, ili rotaciji.

Njegovo zdravstveno stanje već duže vreme pravi problem engleskom napadaču, pa je Liverpul odlučio da ne produži ugovor sa njim.

"Dve najvažnije stvari koje treba reći dvojici fenomenalnih fudbalera su: Hvala vam", saopštio je Liverpul.

"Bez njih mi ne bismo bili tim, koji trenutno jesmo", izjavio je trener „crvenih" Jirgen Klop.

"Obojici igrača želim ništa drugo do uspeha i uživanja gde god ih put odvede. Nedostajaće nam svakako, ali možemo da se oprostimo na najbolji mogući način. Momci, odlazite kao evropski šampioni", dodao je nemački stručnjak.

Za usluge levog beka Morena interesovanje je prva pokazala Barselona, koja traži igrača na toj poziciji, kako bi smanjila teret sa Đordija Albe. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво