Ljubav prema klubu, Džon Barns spavao ispred železničke stanice

Zanimljiva priča stiže iz Madrida. Legenda Liverpula Džon Barns imao je trnovit put do prestonice Španije.

Nekadašnji kapiten Liverpula Džon Barns imao je pravo putešestvije do Madrida, gde je stigao posle velikih muka.

"Bio sam sa porodicom na odmoru na Santoriniju. Trebalo je da stignem u Madrid u četvrtak ujutru. Međutim, let je otkazan, pa sam avionom išao do Atine, pa od Atine do Barselone", rekao je Barns za Liverpul Eho.

Kada je mislio da je problemima kraj, sačekalo ga je ono najgore. 

"U Barselonu sam stigao u dva ujutru, do Madrida je trebalo da putujem vozom. Ali, prva linija za Madrid bila je u pet ujutru, a stanica se otvara tek u četiri. Dva sata sam spavao na ulici sa beskućnicima, ispred železničke stanice. Toliko sam bio odlučan da dođem ovde", rekla je legenda "crvenih".

Sreća u nesreći je što Barns bar ima ulaznicu za finalni meč, za razliku od desetak hiljada njegovih zemljaka, koji su još u potrazi za zlata vrednim kartama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво