Pankov prvo Zvezdino pojačanje: Da ponovo uđemo u LŠ

Dosadašnji fudbalera Radničkog iz Niša Radovan Pankov prvo je pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Dvadesettrogodišnji defanzivac ponikao je u Vojvodini, odakle se otisnuo u inostranstvo, odnosno Rusiju gde je branio boje Urala, a po povratku u Srbiju bio je među najzaslužnijima što su Nišlije osvojile istorijsko drugo mesto.

"Ispunila mi se želja da postanem fudbaler Crvene zvezde. Znam kakvu sam odgovornost preuzeo oblačenjem crveno-belog dresa i nadam se da ću u redovima srpskog šampiona dati doprinos u stvaranju novih uspeha kluba", rekao je Pankov.

Prvi novajlija ponovo će imati priliku da u defanzivnoj liniji saraduje sa Milanom Gajićem i Srđanom Babićem, sa kojima je u dresu mlade reprezentacije Srbije stigao do svetske krune 2015. godine na Novom Zelandu.

"Pre dolaska sam razgovarao sa Babićem i Gajićem, ali i Mirkom Ivanićem, koji mi je bio kapiten u Vojvodini. Sa nestrpljenjem iščekujem da ponovo zaigramo zajedno, ali i da osetim dobro poznatu podršku zvezdaša. Voleo bih da nas bodre u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da u kvalifikacijama za Ligu šampiona ponovimo prošlogodišnji uspeh", izjavio je Pankov.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво