Gatuzo: Boli me što se nismo plasirali u Ligu šampiona

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo rekao je da ga boli što ekipa nije uspela da se plasira u Ligu šampiona i da će sa čelnicima kluba razgovarati o svojoj budućnosti na San Siru.

"Rosoneri" su sezonu završili pobedom protiv SPAL-a na gostovanju 3:2, ali taj trijumf nije bio dovoljan da obezbedi pozicija koja vodi u elitnom takmičenje i da se prestignu Inter i Atalanta.

"Zahvaljujem se timu. Završili smo sezonu sa 68 osvojenih bodova i na to sam ponosan, iako me boli to što se nismo plasirali u Ligu šampiona. Trenerski posao moraju da ocene klub i eksperti. Susrešću se sa čelnicima kluba i razgovaraćemo, jer želim da čujem šta misle o mom radu", rekao je Gatuzo, a prenosi "Goal.com"

Gatuzova budućnost na "San Siru" bila je predmet širokih spekulacija tokom cele sezone.

"Pravili smo greške tokom sezone, ali mislim da je ovo bila jedna pozitivna godina. Najveći žal je to što nismo igrali na istom nivou u poslednja tri-četiri meseca. Imali smo previše loših perioda", rekao je Gatuzo.

On je dodao i da su mnogi igrači bili ispod nivoa svojih sposobnosti.

"Ali mi smo i dalje tim koji ima kvalitet i potencijal. Možemo da poboljašamo učinak od ovih 68 bodova koje smo osvojili ove sezone", zaključio je Gatuzo.

Gatuzo je na klupu milanskog velikana, čiji je dres nosio kao igrač, došao u novembru 2017. godine. Kao igrač redovno je nastupao u Ligi šampiona, igrao tri finala i osvojio dve titule.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво