Bolonja nadigrala Napoli

Fudbaleri Bolonje savladali su Napoli sa 3:2 u meču poslednjeg kola Serije A. U derbiju začelja Frosione i Kjevo odigrali bez golova.

U meču bez takmičarskog značaja Bolonja je uspela da savlada drugopasirani Napoli. Ekipa Siniše Mihajlovića je tako zabeležila 11. pobedu u sezoni i sa 44 boda zauzima 10. mesto.

Bolonja je povela u 43. minutu. Posle brzog napada Palacio je centrirao sa leve strane, u kaznenom prostoru na loptu je naleteo Santander i glavom je zakucao u mrežu.

Na 2:0 povisio je Džemaili u 45. minutu. Santander je povukao kontru uposlio Džemailija koji je istrčao po sredini terena i savladao golmana.

Napoli je smanjio u 57. minutu. Ruiz je odlično sa svoje polovine prebacio odbranu Bolonje, sve odlično pratio Gulam, koji je uspeo da prevari golmana domaćina.

Gosti su izjednačili u 77. minutu. Posle odlične akcije Napolija Mertens se odlično snašao u kaznenom prostoru i našao put lopti do mreže.

Bolonja je do nove prednosti i pobede došla u 88. minutu. Dijks je šutirao sa ivice šesnaesterca lopta je pogodila Santandera, promenila pravac i završila u mreži.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво