Ilić: Bolji oproštaj nisam mogao da zamislim 

Fudbaler i legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, posle osvajanja Kupa Srbije, rekao je da bolji kraj karijere nije mogao da zamisli.

Partizan je u finalu Kupa pobedio Crvenu zvezdu 1:0, a Ilić je odigrao poslednji meč u crno-belom dresu.

"Nisam zamišljao bolji kraj karijere. Odmah da vam kažem, predosećao sam. Ne volim o tome da pričam, ali kao da sam znao da ćemo da uzmemo ovaj trofej. Na licima mojih saigrača video sam da će dati i više od 100 odsto mogućnosti. Uz dozu sreće mislim da smo zasluženo osvojili ovaj trofej u Kupu", rekao je Ilić novinarima posle meča.

Legendarni kapiten crno-belih rekao je i da je osvajanje trofeja u Kupu Srbije spasilo sezonu kluba iz Humske.

"Što se tiče FK Partizan, svi znamo da smo imali izuzetno turbulentnu sezonu, gde nismo napravili neke rezultate koje dolikuju klubu. Donekle smo ovom utakmicom izvadili sezonu. Ipak smo osvojili trofej, a kada igraš u Partizanu trofeji se podrazumevaju", rekao je Ilić. 

Govorio je i o tome kakav je osećaj kada uđete u igru u poslednjoj utakmici u karijeri.

"Nisam o tome razmišljao, razmišljao sam samo o tome da pomognem koliko mogu, da Partizan pobedi. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka, savladale su me emocije...Zahvalio bih svim saigračima koji su igrali sa mnom dosta dugo u Partizanu, svim trenerima, svim ljudima koji su radili u FK Partizan i SC Teleoptik. Ja neću otići iz Partizana, to je moj klub. Završavam samo jedno određeno poglavlje, a to je igračka karijera", poručio je Ilić.

Ilić se oprostio od Humske u poslednjem kolu Superlige protiv Proletera, trofejem u Kupu, a opraštajnoj utakmici ne razmišlja.

"Ne znam, ne razmišljam o tome u ovom trenutku. Želeo sam da se oprostim na svom stadionu, koji mi je najdraži. S druge strane i ovo je fantastičan oproštaj. Poslednja utakmica, pobeda protiv najvećeg rivala... Bolje nisam mogao da poželim", zaključio je Ilić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво