U susret finalu Kupa, "večiti" žele trofej

Beogradski "večiti" rivali Partizan i Crvena zvezda u četvrtak igraju finalni meč Kupa Srbije. Utakmica se igra na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 19.00 časova.

Crvena zvezda želi da sjajnu sezonu završi osvajanje duple krune, koju čeka punih 12 godina.

Po rečima trenera Vladana Milojevića, motiva je na pretek. Iako strateg crveno-belih neće moći da računa na usluge Babića i Boaćija, veruje u uspeh svog tima.

Na drugoj strani, Partizan želi da spase ovu sezonu i trijumf u finalu Kupa bio bi pravi melem na rane.

Crno-beli brane ovaj trofej iz prošle sezone, a trener Savo Milošević za ovaj meč može da računa na sve igrače i nada se pobedi svojih izabranika.

Kapiteni ekipa žele da završe ovu sezonu trijumfom u finalu i kao krunu svega podignu pehar na kraju utakmice.

Voljom žreba, ovogodišnje finale nacionalnog Kupa igra se u četvrtak na stadionu Rajko Mitić, sa početkom od 19.00 časova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво