Kaka: Voleo bih da se vratim u Milan

Legendarni brazilski fudbaler Rikardo Kaka rekao je da bi voleo da se vrati u Milan i to kao sportski direktor. Kaka je pre dve godine završio igračku karijeru, a za to vreme bavio se izučavanjem izvršnih uloga u fudbalu.

"Spreman sam da se vratim fudbalu, verovatno u ulozi sportskog direktora. Završavam kurs sportskog menadžmenta u avgustu, pa ću videti šta će se u Milanu dešavati. Bilo bi lepo kada bih u Milanu počeo, zbog istorije koju imam sa tim klubom i prestiža koji on ima širom sveta ", rekao je Kaka za brazilski Foks sport.

Kaka je u Milan stigao 2005. godine i ostao naredne četiri godine.

Sa "rosnonerima" osvojio je titulu u Seriji A i trofej Lige šampiona, a 2007. godine osvojio je i Zlatnu loptu.

Četiri sezone nosio je dres Real Madrid, posle čega je jednu sezonu proveo u brazilskom Sao Paulo, u kojem je i počeo karijeru.

Poslednji klub u kojem je igrao bio je američki Orlando Siti.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво