SMS na pragu Juventusa, sledi dogovor klubova

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić dogovorio je lične uslove za prelazak u redove Juventusa, ostaje da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

Milinković-Savić je i prošle godine bio na radaru "Stare dame", ali nije došlo do dogovora, pošto je Lacio "zacepio" cenu od 150 miliona evropskih novčanica.

Čini se da će godinu dana kasnije dve strane doći do dogovora, tako bar tvrdi Skaj Italija.

Navodno, Milinković-Savić dogovorio je lične uslove sa Juventusom, pa sada predstoje pregovori dva kluba, a očekuje se da će se naći na sumi manjoj od 100 miliona evra.

Reprezentativac Srbije napunio je 24 godine, a ove godine je izabran za najboljeg vezistu Serije A, prema statističkim parametrima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво