Bobić o transferu Jovića: Nismo se još dogovorili sa Realom

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić izjavio da su u toku pregovori sa Realom o transferu Luke Jovića u Madrid, ali da još ništa nije gotovo.

Luka Jović trebalo bi da bude jedna od zvezda letnjeg prelaznog roka, ali, prema rečima sportskog direktora Ajntrahta Fredija Bobića, transfer u Real je daleko od gotovog.

"Ne postoji dogovor između dva kluba, iako su pregovori u toku. Međutim, još nekoliko klubova je zainteresovano za Jovića", izjavio je Bobić za Foks sports.

Prema nezvaničnim informacijama, Ajntraht želi bar 70 miliona evra za prvu zvezdu tima, dok je Real ponudio 60.

"Kraljevski" klub smatra da Nemci traže mnogo para za igrača za kojeg nije sigurno da će biti starter naredne sezone, ali i Ajntraht ima svoju računicu.

Jović je odigrao fantastičnu sezonu za tim iz Frankfurta, a s obzirom na činjenicu da napadač nije još napunio 22 godine, Ajntraht smatra da na reprezentativcu Srbije mogu više da zarade.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво