Uefa o "slučaju Mkitarijan": Imali smo garancije iz Azerbejdžana, odluka je Arsenalova

Evropska fudbalska unija saopštila je da je dobila garancije od vrha vlasti u Azerbejdžanu da neće biti problema oko ulaska u zemlju jermenskog igrača iz Arsenala Henrika Mkitarijana za finale Lige Evrope protiv Čelsija u Bakuu. Ipak, "tobdžije" su odlučile da ga ipak ne vode na taj meč.

Arsenal je odlučio da ostavi Mkitarijana u Londonu zbog poznatih odnosa i tenzija između Jermenije i Azerbejdžana nakon rata, posle čega je Uefa reagovala da je uradila sve što je mogla.

"Saradnjom sa Arsenalom, Uefa je tražila i dobila garancije o bezbednosti igrača u Azerbejdžanu od najviših organa u toj zemlji. Kao rezultat toga, dat je kompletan plan klubu. Iako je Arsenal priznao napore Uefa i Azerbejdžanaca, poštujemo odluku koju je napravio", navodi se u saopštenju evropske kuće fudbala.

Finale Arsenal - Čelsi igra se 29. maja na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво