Marin uzima od Milijaša "desetku": Zaslužio je ovacije...

Fudbaleri Crvene zvezde Marko Marin, Filip Stojković i Dejan Joveljić istakli su da je kapiten Nenad Milijaš zaslužio ovacije i pravi završetak karijere.

Milijaš se od Zvezdinog dresa oprostio u pobedi nad Napretkom (3:0) kada je na stadionu "Rajko Mitić" izašao iz igre u 64. minutu i istrčao počasni krug da pozdravi sve tribine.

"Zaslužio je sve što je doživeo na utakmici, za kraj takve karijere. Zasluženo se oprostio sa titulom i skoro punim tribinama na poslednjem meču, bilo je više od 40.000 gledalaca. Dobio je sjajne ovacije. Siguran sam da će sve što je doživeo u karijeri i stečeno iskustvo uspeti da primeni i kao trener, i da će takođe nizati uspehe", rekao je Marin za klupski sajt.

Odlaskom Milijaša u igračku penziju ostaje slobodna "desetka" i legendarni vezista bi dres sa čuvenim brojem namenio upravo Marinu.

"'Desetka'? Ako je Milijaš to rekao, onda neka i bude tako", poručio je bivši reprezentativac Nemačke.

Njegov saigrač Filip Stojković istakao je da je Milijaš imao fantastičnu karijeru i čestitao mu na svemu što je uradio.

"Lep oproštaj i pored kiše, sigurno da je zaslužio sve kako je bilo, skandiranje i ovacije, istrčao je i počasni krug. Mnogo je dao Zvezdi i Zvezda mu je vratila, tako da mogu samo još da mu čestitam na sjajnoj karijeri. Nadam se da će biti u stručnom štabu naredne sezone i tako opet biti sa nama", naveo je on.

Mladi napadač Dejan Joveljić priznaje da je istovremeno tužan i srećan zbog odlaska Milijaša u penziju.

"Srećan što sam imao priliku da učim od njega, od prvih priprema, pa sve do utakmica. Delili smo teren, a verujem da ćemo i sledeće godine sarađivati kada bude deo stručnog štaba. Tužan sam što završava karijeru veliki zvezdaš i čovek – Nenad Milijaš", zaključio je on.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво