Real novim porazom zatvorio očajnu sezonu

Loša sezona "kraljevskog" kluba završena još jednim porazom, Real je izgubio od Betisa u Madridu 2:0 u posljednjem kolu španskog šampionata pretrpevši 12. poraz ove sezone. Dva gola Mesija u remiju Eibara i Barselone.

U bledom izdanju madridskog tima na zatvaranju šampionata videlo se da je ekipi potrebna velika rekonstrukcija, pa Zidanu i čelnicima kluba predstoji velikii zadatak u prelaznom roku.

Betis je do pobede na Bernabeuu stigao golovima u drugom poluvremenu. Loren je u 61. minutu postigao prvi pogodak za vođstvo gostiju, da bi 14 minuta kasnije konačan rezultat postavio nekadašnji igrač Reala Hese Rodriges.

Real je sezonu završio na trećem mestu, iza Barselone i Atletika sa 68 osvojenih bodova.

Mesi je postigao oba pogotka u današnjem remiju Barse na gostovanju Eibaru 2:2.

Eibar je poveo protiv golom Kukurele u 20. minutu, da bi Mesi sa dva brza gola u 31, i 32 minitu doneo preokret. Konačnih 2:2 postavio je De Blazi u 45. minutu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи