Morata: Neću nazad u Čelsi, hoću da ostanem u Atletiku

Španski fudbaler Alvaro Morata izjavio je da želi da ostane u Atletiko Madridu i da nema želju da se vrati u svoj matični klub Čelsi. Morata je u januaru iz Londona došao na pozajmicu u Madrid, odigrao je 16 utakmica i postigao šest golova, ali je pitanje da li će ostati u rodnom gradu.

"Ono što želim veoma je jasno, a to je da želim da ostanem u Madridu. Uradiću sve što mogu kako bi nastavio da igram u klubu i da budem uspešan i ovde. Nemam nameru nigde da idem, srećan sam ovde", rekao je Morata, a prenosi Marka.

Prelaskom u redove "jorgandžija", 26-godišnji napadač pokažao je više nego tokom boravka na "Stamford bridžu".

"Plan je da nastavim da igram dugi niz godina na najvišem nivou. Iako je ovo pozajmica, ovde veoma dobro napredujem i nadam se da ovo može da bude pravo rešenje. Dao sam sve od sebe dolaskom na pozjamicu u Atletiko i sada ću dati sve da ostanem ovde. To je jedino što imam na umu", rekao je španski reprezentativac.

Morata je prokomentarisao i najavljeni odlazak Antoana Grizmana.

"Treba da poštujemo tu odluku zbog svega onog što je učinio za klub. Promena je uvek teška, ali znam da ćemo imati takmičarski i motivisan tim za sledeću sezonu".

Londonski Čelsi mogao bi sve igrače sa pozajmica da vrati u klub zbog zabrane transfera u dva naredna prelazna roka koju mu je potvrdila Međunarodna fudbalska federacija (Fifa).

U slučaju bivšeg napadača Real Madrida i Juventusa, Atletiko ima opciju da otkupi kompletan ugovor i drži sve u svojim rukama.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво