Marin najbolji igrač, a Milojević trener Superlige

Vezista Crvene zvezde Marko Marin proglašen je za najboljeg fudbalera Superlige ove sezone u izboru kolega i trenera. Za najboljeg trenera izabran je šef struke Zvezde Vladan Milojević.

Marin je nagradu dobio na svečanosti u beogradskom hotelu "Falkenštajner", u organizaciji Zajednice Superlige i televizije Arenasport, a pored njega u idealnom timu su još četvorica fudbalera Zvezde - Milan Borjan, Filip Stojković, Mohamed El Fardu Ben i Dušan Jovančić.

Mesto među 11 najboljih našli su još Nemanja R. Miletić (Partizan), Radovan Pankov (Radnički Niš), Miroslav Bogosavac (Čukarički), Nikola Drinčić (Radnički Niš), Ognjen Mudrinski (Čukarički) i Nermin Haskić (Radnički Niš).

Za najboljeg trenera proglašen je strateg Crvene zvezde Vladan Milojević, drugu godinu zaredom, dok je najbolji mladi igrač Igor Zlatanović iz Radnika.

Specijalna priznanja dobili su kapiteni Partizana, Crvene zvezde i subotičkog Spartaka, Saša Ilić, Nenad Milijaš i Vladimir Torbica, koji uskoro odlaze u igračku penziju.

Gol sezone delo je, takođe, Marina u meču protiv Proletera kada sjajnim lob udarcem pogodio protivničku mrežu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара