Uzbudljiv meč u Lučanima, Zvezda u finalu Kupa Srbije

Fudbaleri Crvene zvezde i Mladosti odigrali su veoma interesantan meč u Lučanima, koji je brojem i kvalitetom prilika potpuno nadomestio odsustvo rezultatske neizvesnosti koji mu je prethodio (Crvena zvezda je slavila rezultatom 4:1 u prvom meču). Revanš je završen bez golova - 0:0.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije posle sezone pauze (2017. godine u finalu izgubili od Partizana, 2018. godine u četvrtfinalu od njih je bolja bila Mačva iz Šapca).

Prednost iz prvog duela dvomeča sa ekipom Mladosti iz Lučana, koji je okončan rezultatom 4:1, lišio je meč nedoumica u pitanju konačnog ishoda, ali kao da je baš to rasteretilo fudbalere ekipe iz Dragačeva. Mladost je stvorila više šansi na utakmici, od kojih su neke bile izrazito dobre.

Crvena zvezda je, sa svoje strane, svakako umela da uzvrati, te je čitav meč poprimio, iz ugla gledalaca, veoma prijatnu notu, iako samih pogodaka nije bilo.

Crvena zvezda je tako nastavila put da jednu veoma uspešnu sezonu okonča duplom krunom, koju nije osvojila od 2007. godine.

Finale Kupa Srbije, u kojem čeka boljeg iz duela Partizan – Radnički Niš, na programu je 23. maja u Nišu.

Ovako je protekao meč u Lučanima:

19.21 – Utakmica je završena...

19.19 – U nadoknadi vremena dve sjajne prilike za mladost. Prva nije iskoristio Bojić, drugu Milošević, obe je sabotirao golman Borjan.

19.10 – Uzvraća Crvena zvezda. Marko Marin pogađa stativu, nakon čega i Filip Stojković šutira pored gola.

19.08 – Prosto je neverovatno kako Mladost nije uspela da postigne barem jedan gol do sada. Andrić je ovoga puta šutirao, Borjan je ponovo intervenisao.

18.56 – Nova prilika za Mladost, ponovo je Odita mogao da bude strelac!

18.52 – Najbolju priliku na meču propušta Mladost! Odita, koji je zamenio Bojovića, pogodio je stativu u situaciji kada je gol Borjana bio potpuno prazan (ili, preciznije, nebranjen). 

18.49 – Gotovo nadrealna sekvenca pred golom domaćina. Prvo je Rosić odbranio udarac Pavkova, potom se Šatara sapleo o loptu, koja je praktično bila nameštena za udarac fudbaleru Crvene zvezde iz idealne pozicije, ali se Šatara bacio i glavom izbio loptu. Nema golova u Lučanima, ali svakako nije u pitanju nezanimljiv susret...

18.43 – Dosta zanimljiv niz situacija, prvo pred golom Mladosti, neposredno potom i pred golom Crvene zvezde. Šutirali su Ivanić i Radivojević, odbranili su Rosić i Borjan.

18.17 – Kraj prvog dela...

18.14 – Nova, praktično dupla prilika za šampiona Srbije. Prvo je Marin šutirao, Rosić je ponovo intervenisao, da bi potom udarac Pavkova bio izblokiran.

18.13 – Uzvraća Crvena zvezda... Jovičić šutira sa distance, mladi golman Rosić ne dozvoljava da lopta svoj put okonča u mreži koju brani.

18.10 – Sjajna prilika za Mladost, nekadašnji fudbaler Napretka i Čukaričkog Bojić bio je u prilici da ugrozi gol koji brani Borjan.

18.03 – Dosta slabiji ritam utakmice od neophodnog da bi se promenio rezultat u odnosu na onaj početni. Mladost za nijansu opasnija od crveno-belih.  

17.50 – Nekoliko interesantnih situacija pred golom oba tima. Najbolju priliku imao je Tumbasević, fudbaler domaće ekipe.

17.31 – Meč je počeo... 

17.11 – Za ekipu Mladosti će igrati Rosić, Andrić, Leković, Milošević, Šatara, Pejović, Tumbasević, Bojić, Radivojević, Jovanović i Bojović.

17.05 – Sastav Crvene zvezde...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво