Ko će u finale Kupa Srbije?

U sredu su na programu revanš utakmice polufinala Kupa Srbije – u Lučanima od 17.30 Mladost dočekuje Crvenu zvezdu, dok od 20 časova Partizan gostuje Radničkom u Nišu.

Crveno-beli su već osvojili šampionsku titulu i žele do duple krune, a da bi došli u poziciju da se bore za novi trofej, moraju da odbrane 4:1 iz prve utakmice na stadionu "Rajko Mitić".

"Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu", rekao je Milojević.

S druge strane, Partizan ima minimalnu prednost pred gostovanje u Nišu (1:0).

"Očekujem jedan Radnički koji će da igra kao do sada. Napravili su ozbiljan rezultat. Mi to pošutjemo. Sutrašnja utakmica će mnogo zavisti od nas i od toga kako mi uđemo. Bio sam i trener Radničkog i ne želim da bilo koga omalovažavam, ali ako mi budemo pružili ono što treba, teško da mogu da nas pobede s dva gola razlike. Da smo sigurni – nismo, ali objektivno imamo pravac koji je dobar", rekao je pomoćni trener Milan Đuričić koji je na konferenciji za medije zamenio Sava Miloševića.

Trener Nišlija Nenad Lalatović veruje da njegovi igrači imaju kvalitet da eliminišu crno-bele.

"Nemamo pritisak pred ovaj susret, mnogo je veći pritisak na Partizanu, koji je veliki klub od kojeg se stalno traže trofeji. Uživaćemo u meču, rekao sam igračima da se opuste i da je sutra njihovo veče, a verujem da ćemo iz te opuštenosti ostvariti cilj. Ako ima Boga, izborićemo finale, ovaj klub i grad Niš su to zaslužili zbog svega što je urađeno ove sezone, a ako ne uspemo nećemo plakati. Važno je da ostavimo srce na terenu, a u tom slučaju imamo ozbiljnu šansu", kazao je Lalatović.

Finale Kupa Srbije igra se 23. maja na "Čairu".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво