Partizanov "biser" u Voždovcu uprkos interesovanju Zvezde

Luka Cvetićanin, jedan od najtalentovanijih fudbalera rođenih 2003. godine, postao je novi igrač Voždovca. Cvetićanin je prošao omladinsku školu Partizana, napustio je klub sa 16 godina, ali je uprkos interesovanju Crvene zvezde, odlučio da pređe među "zmajeve".

Momak koji igra na poziciji napadača stiže kao slobodan igrač, a već neko vreme trenira sa saigračima u Voždovcu.

"Voždovac je zaista klub u kojem se osećam fenomenalno i nema sumnje da je ovo prava sredina za moj dalji razvoj. Uslovi za rad koje klub ima su sigurno jedni od najboljih u Srbiji, i igrač ima sve što mu je potrebno da bi napredovao. Nakon razgovora sa direktorom Grkinićem i upoznavanja sa ekipom shvatio sam da klub funkcioniše kao porodica", rekao je Cvetićanin.

Kapiten kadetske selekcije Srbije imao je veliki broj ponuda, kako od domaćih, tako i inostranih klubova, ali je u dogovoru sa svojom porodicom prepoznao Voždovac kao klub u kojem mlad igrač može da dobije sve uslove da napreduje.

"I pored drugih ponuda, u dogovoru sa menadžerom i porodicom odlučio sam da je Voždovac pravi klub za mene kao mladog igrača, i po svemu onome što sam video do sada, siguran sam da nisam pogrešio. Jedva čekam da debitujem, i nadam se da ću u godinama koje dolaze ostaviti dubok trag u klubu i pomoći mu da ispuni evropske ambicije u sledećoj sezoni", naveo je mladi fudbaler.

Generalni direktor Voždovca, Goran Grkinić ne krije zadovoljstvo što je još jedan biser srpskog fudbala odlučio da karijeru nastavi u Voždovcu.

"Sam dolazak Cvetićanina mnogo govori o ambicijama kluba u narednim godinama koje su, kao i uvek, najviše moguće. Presrećan sam što smo u dogovoru sa Lukinom porodicom i menadžerima Vladom i Igorom Gluščevićem napravili plan za dalji razvoj njegove karijere i zahvalan sam im na njihovoj iskrenosti i poštovanju koje je obostrano. Siguran sam da ćemo fudbalski biser koji nam je predat na čuvanje izbrusiti na najfiniji mogući način", rekao je Grkinić.

Nakon dolaska Jovana Nišića, Marka Ilića i Strahinje Bošnjaka, Cvetićanin je još jedan iz plejade igrača sa fenomenalnim potencijalom, i Grkinić naglašava da Voždovac nije slučajno izbor najboljih mladih igrača.

"I pored mnogih ponuda iz inostranstva, Luka se odlučio za Voždovac, što dovoljno govori o perspektivi koju naš klub daje, na kraju krajeva, to smo videli i u slučaju Filipa Stuparevića koji je iz našeg kluba ostvario transfer u Votford. Voždovac je klub u kojem je sve podređeno napredovanju mladih igrača i uzbuđen sam već sada zbog onoga što nam donosi sledeća sezona na Krovu", zaključio je Grkinić.

Mladi Cvetićanin mogao bi da debituje već u nedelju u utakmici koju "zmajevi" igraju protiv Spartaka iz Subotice u poslednjem kolu ovogodišnjeg prvenstva.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво