Švajnštajger na srpskom: Pozdrav za Srbiju, vidimo se uskoro

Nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger, koji nastupa za Čikago Fajer, govorio je za RTS o situaciji u klub, MLS ligi, ali i o supruzi Ani Ivanović i vezama sa Srbijom.

Švajnštajger je našem Aleksandru Žigiću otkrio da je naučio neke reči srpskog jezika.

"Nije loše, malo pričam srpski jezik", rekao je Švajnštajger na srpskom.

On je istakao da tim za koji nastupa, a koji sa klupe vodi Veljko Paunović, igra sve bolje i ulazi u dobru formu, dok je srpskim navijačima poručio da će uskoro doći u našu zemlju.

"Ana je dobro, verujem da će uskoro ići da poseti porodicu. Srbijo, pozdrav iz Čikaga, vidimo se uskoro", dodao je Nemac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво