Najtalentovaniji štoper sveta dolazi na "Kamp Nou"

Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht blizu je transfera u Barselonu i za nekoliko dana čitav posao biće završen, pišu španski mediji.

De Liht će krenuti putem saigrača Frenkija de Jonga, čiji prelazak na Nou Kamp je dogovoren još zimus za čak 75 miliona evra i to bez bonusa.

Sličan iznos bi katalonski gigant trebalo da plati i za najtalentovanijeg štopera sveta, odmah po kraju sezone i poslednjeg meča Ajaksa protiv De Grafšapa koji se igra u sredu.

Sam de Liht je insistirao je prelasku u Barselonu u konkurenciji još Juventusa, Liverpula, minhenskog Bajerna i Mančester Junajteda.

Katalonci su mu već namenili ulogu startera i dali mu garancije, što je bilo od velike važnosti za 19-godišnjeg holandskog defanzivca. Od matičnog kluba oprašta se nakon fantastične sezone, "duple krune" u Holandiji i polufinala Lige šampiona, bez obzira što su sekunde delile od borbe za "ušati trofej".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво