Luka Milivojević, čovek od čelika

U nedelju je okončana Premijer liga, što je okidač za tradicionalna svođenja računa i,shodno tome, izvlačenje zanimljivih podataka. Jedan takav – čak više naprosto impresivan nego zanimljiv – tiče se odigranih minuta u engleskom šampionatu Luke Milivojevića.

Fudbaler Kristal Palasa jedan je od samo trojice igrača (izuzimajući golmane, iz očiglednih razloga) koji su odigrali svaki minut u sezoni.

Pored Milivojevića, 3.420 minuta (i više, jer svaki duel je imao nadoknadu vremena, koju je nemoguće egzaktno proceniti) u sezoni odigrali su još i Ben Mi iz Barnlija i Konor Koadi, fudbaler Vulverhemptona.

Milivojević je, pritom, odigrao tri meča u FA Kupu, u kojima je sakupio 191 minut, a ima i jedan meč u Liga Kupu, gde je igrao 25 minuta.

Postigao je 12 golova u sezoni, a zabeležio je i tri asistencije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи