Ranijeri neočekivano najavio na napušta Romu

Iskusni italijanski trener Klaudio Ranijeri potvrdio je da na kraju sezone napušta klupu Rome.

Ranijeri je, na konferenciji za medije pred meč protiv Juventusa u Seriji A, neočekivano saopštio da odlazi iz rimskog kluba čim odradi preostale tri utakmice.

"Moj posao u Romi završava se posle još tri utakmice. Znao sam da će tako biti. Odlučio sam da dođem u Romu jer sam njen navijač i hteo sam da se stavim u službu kluba", rekao je Ranijeri.

Ranijeri, rođeni Rimljanin, 8. marta drugi put u karijeri preuzeo je Romu umesto smenjenog Euzebija Di Frančeska i ostvario je četiri pobede u devet mečeva, posle čega je ekipa na tri boda od mesta za Ligu šampiona na kome je Atalanta.

Zato su trijumfi nad Juventusom, Sasuolom i Parmom imperativ za "đalorose", koji dele petu poziciju sa Milanom.

Ranijeri, koji je senzacionalno vodio Lester do osvajanja titule Premijer lige, tokom karijere vodio je veliki broj klubova, između ostalih Juventus, Inter, Parmu, Čelsi, Valensiju, Fiorentinu...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво