Nastavlja se Superliga, Zvezda u Novom Sadu

Fudbaleri Proletera iz Novog Sada od 18.00 časova dočekuju ekipu Crvene zvezde u pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.

Crvena zvezda je u prošlom kolu protiv Mladosti iz Lučana golom Pavkova obezbedila titulu u domaćem prvenstvu, dva meča pred kraj istog. 

U okviru pretposlednjeg kola, crveno-beli idu u Novi Sad gde ih dočekuje ekipa Proletera.

Jedno od prijatnih iznenađenja lige, ekipa Proletera nalazi se na sedmom mestu plej-ofa sa 22 boda, pa takođe neće imati matematički za šta da se bore u duelu sa Zvezdom, ali će pokušati da pruži što bolji otpor i ostavi dobar utisak dvostrukom uzastopnom šampionu domaćeg prvenstva.

Trener Zvezde Vladan Milojević je najavio da će šansu u meču sa Proleterom dobiti igrači sa manjom minutažom do sada.

"Matematički smo obezbedili titulu, što nam je i bio cilj, imaćemo dosta promena u sastavu. Dosta njih je zaslužilo veću šansu i minutažu. Uvek gledam šta je najbolje za tim i datu utakmicu, odnosno kako ja to vidim u pripremi kada se uzima mnogo faktora u obzir. Žao mi je što pojedinci nisu do sada dobijali veću šansu, ali na kraju, ja sam tako odlučio", izjavio je Milojević.

Utakmica se igra od 18.00 časova, a njen tok možete pratiti na našem portalu. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи