Moura: Bog mi je dao poklon da ga podelim sa saigračima

Napadač Totenhema Lukas Moura, koji je sa tri gola bio junak pobede nad Ajaksom (3:2) za finale Lige šampiona, izjavio je da doživeo najlepši osećaj u životu.

Moura je bio tvorac velikog preokreta Totenhema u Amsterdamu, nakon tri gola zaostatka na poluvremenu računajući i meč u Londonu, pogotkom u 95. minutu za najveći uspeh u istoriji "pevaca".

"Nemoguće je da objasnim kako se osećam. Veoma sam srećan i ponosan na saigrače. Uvek mora da se veruje. Fudbal je sjajan, pruža ovakve trenutke, koji nekad i ne mogu da se zamisle. Ovo je najbolji momenat u mom životu i karijeri", rekao je Moura.

Brazilski fudbaler zasluge je pripisao kompletnom timu, bez obzira što je upisao het-trik.

"Dali smo od sebe na terenu i zaslužili ovo, mi smo kao porodica. Bog mi je dao poklon da ga podelim sa saigračima. Sve je do timskog rada... Bilo je teško protiv Ajaksa, ali uvek sam verovao, čak i bez ključnih igrača", poručio je Moura.

Totenhem u finalu Lige šampiona igra protiv Liverpula 1. juna u Madridu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи