LE: Mogu li Jović, Kostić i Gaćinović da osvoje London?

Posle dva preokreta "za infarkt" u Ligi šampiona, sledi završnica Liga Evrope. Arsenal u Valensiji brani 3:1 iz prvog meča, dok će Čelsi dočekati "srpski" Ajntraht. U prvom susretu bilo je 1:1, a direktan prenos revanša je od 21 sat na Prvom programu RTS-a.

"Plavci" imaju prednost zbog gola u gostima i u slučaju remija bez golova, oni bi bili ti koji bi se plasirali u finale, ali je sigurno da gosti iz Frankfurta dolaze da postignu što više golova.

Ajntraht ove sezone igra izuzetno ofanzivno i najjači deo tima su igrači iz napada. U prvom planu su trojica reprezentativaca Srbije Luka Jović, koji je ove sezone postigao devet golova u Ligi Evrope, Filip Kostić, koji je četiri puta bio strelac, i Mijat Gaćinović sa dva postignuta gola.

Jović je bio strelac i pre sedam dana, dok se Nemci uzdaju u novi spektakl na gostujućem terenu, kao što je to bio slučaj protiv Intera i Benfike, kada su fudbaleri Ajntrahta zahvaljujući hrabroj i ofanzivnoj igri u gostima stizali do plasmana u sledeće kolo.

Trener Adolf Hiter trebalo bi da računa na Sebastijana Halera i Anta Rebića, koji se vraćaju u tim posle povreda.

S druge strane, menadžer Čelsija Mauricio Sari verovatno će se ponovo osloniti na napadačku liniju koju čine Eden Azar, Olivije Žiru i Pedro.

U drugoj utakmici večeri Arsenal na "Mestalji" brani veliku prednost i ne bi bilo neobično da i u drugom po jačini evropskom takmičenju gledamo englesko finale.

Tekstualni prenos mečeva moći ćete da pratite na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи