Milojević o ostanku: Videćemo, ima vremena…

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, nakon pobede nad Mladosti sa 1:0 i obezbeđene 29. titule prvaka Srbije, izjavio je da će na kraju sezone sa upravom kluba doneti odluku da li ostaje.

Milojević je poručio da mu prija transparentu navijača sa zapadne tribine na kome je pisalo "Šefe ostani".

"Lep je to gest. Sešćemo na kraju, pričaćemo...Ima vremena", ostao je u svom stilu zagonetan Milojević. On je dodao da je ova titula slađa nego prethodna.

"Prethodna je u prošlosti, ova je lepša. Sasvim dobro smo odigrali u kontinuitetu celu sezonu, tome je doprinela i rotacija. Bilo bi nepošteno da imam bilo kakvu zamerku na igrače. Jedan deo smo završili i ostalo nam je i da privedemo kraju prvenstvo, s tim da je fokus i na Kupu", kazao je trener crveno-belih.

On je sumirao utakmicu i potez Dušana Jovančića kod gola označio kao odlučujući.

"Mladost je najnezgodnija ekipa u Superligi, nismo se snašli u prvom poluvremenu, kontrama su nas ugrožavali. U nastavku smo držali koncentraciju, a ključan detalj je bila situacija kod gola kada su tri igrača Mladosti ispala, Jovančić je na volšeban način zadržao loptu i da je bila kontra bila bi četvorica na dvojicu. Kod gola je utakmica bila završena", naveo je on.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić bio je na konferenciji za medije umesto Nenada Milovanovića, koji je imao zdravstvenih problema.

"Ušli smo odlično u utakmicu, imali nekoliko odličnih prilika i kada se ne ostvare, ulazi se u problem protiv tima kakav je Zvezda. Zvezda je celu sezonu igrala kako treba i zasluženo je došla do titule", zaključio je on.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво