Smiljanić: Umesto da rešimo, "zakuvali" smo sami sebi

Fudbaler Partizana Milan Smiljanić posle pobede nad ekipom Mladosti iz Lučana (2:1) rekao je da je njegova ekipa pokazala veliku želju za trijumfom koji ih je vratio na poziciju koja vodi u Evropu.

"Zaista smo imali veliku želju da pobedimo jer smo posle poraza u prethodnom kolu došli na poziciju koja nam nije donosila put u Evropu i samim tim znamo da ovaj mikro ciklus moramo da dobijemo pod imperativ", rekao je Smiljanić za klupski sajt.

Vezni igrač crno-belih istakao je da i nakvašen teren bio dodatni problem i da je postojala bojazan da li će moći da ispoštuju zadatke i dogovor iz svlačionice.

"Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i onda u drugom uvek nešto padnemo. Posle vođstva i prilike da sve rešimo "zakuvamo" sami sebi. Ako me pitate kako nam u trenutku padne koncentracija i poklonimo uvek neki gol zaista ne znam, osim da smo vrlo svesni toga i da se trudimo da popravimo", naveo je Simljanić i dodao:

"U ovim trenucima kada je važno da svaku utakmicu u plej-ofu pobedimo i spremamo se za polufinale Kupa Srbije, imperativ je da mi kao tim budemo spremni sa što manje povreda i kartona".

Partizan sledeći meč u plej-ofu Superlige igra u nedelju od 16 časova protiv Napretka iz Kruševca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво