Rašford je Barselonin plan B, Junajtedu 115 miliona

Barselona se, posle odustajanja od Luke Jovića čiji je transfer izvestan u Real Madrid, okrenula engleskom napadaču Markusu Rašfordu i spremna je da Mančester Junajtedu ponudi 115 miliona evra. Hitri 21-godišnji fudbaler ugovor ima do leta 2020. godine i pitanje je da li će potpisati novi u situaciji kada se ozbiljno interesuje Barselona.

Rašford je alternativna opcija za srpskog golgetera iz Ajntrahta, bez obzira što je skuplji, i velikan sa Nou Kampa želi da iskoristi zastoj u pregovorima igrača i Junajteda oko novog ugovora, prenose španski mediji.

Hitri 21-godišnji fudbaler ugovor ima do leta 2020. godine i pitanje je da li će potpisati novi u situaciji kada se ozbiljno interesuje Barselona.

Rašford je učestvovao u eliminaciji Junajteda od Barselone u četvrtfinalu Lige šampiona, a na Nou Kampu je pogodio prečku.

On je ponikao u klubu sa Old Traforda i za prvi tim dao 45 golova na 167 utakmica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи